We bevinden ons op loopafstand van  Castelmoron-sur-Lot. Het is een klein dorpje met 2 bakkers, een supermarktje met slager en het cafeetje "Le Commerce", waar je  fijn buiten kunt lunchen.

 

Op 15 km afstand ligt Pujols. Dit middeleeuwse stadje behoort tot de mooiste dorpen van Frankrijk en elke zondagmorgen zijn hier leuke galerieën geopend & is er een gezellige markt waar de wijnboer je eerst laat proeven voor je een wijntje uitkiest en ze echt heerlijke walnotentaart en kaasjes verkopen.

 

Zo zijn er nog vele andere bastide-dorpjes maar ook wijnchateaus en  kastelen om te bezoeken. Deze informatie hebben we uiteraard bij de receptie liggen.

 

Bordeaux is wat verder weg, maar zeker de moeite waard. Een leuke tip is de waterspiegel', 'miroir d'eau"en natuurlijk kun je in Bordeaux heerlijk eten, drinken en winkelen.

Er zijn fietsroutes via GPS, ook voor mountainbikes. De routes variëren van een uur tot volledige dagroutes.

 

Indien je  fietsen wilt huren, kunnen we dit regelen. 

Voor meer informatie over wandelen en wandelroutes, klik hier.

 

Er zijn verschillende goede golfbanen in de buurt:

 

Op het strandje (2 min. lopen) kunt u in het hoogseizoen kanovaren, waterfietsen, SUPpen & motorbootjes of hybride bootjes huren. 

 

​Waterskieën kan in Sainte Livrade sur Lot (10 min.).

 

Als je een liefhebber bent van vissen dan kun je je hart ophalen in de rivier de Lot. Op loopafstand zijn er verschillende goede visstekken. 

​HUIS aan de LOT​


 
Bloemenveld omgeving Lot en Garonne